Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست فردا: دوران پسا روحانی چگونه خواهد شد؟ آیا رئیسی می‌تواند بر خط پایانی بر اختلافات سیاسی سال‌های اخیر بکشد و در جهت تأمین منافع ملی گام بردارد؟ و اینکه او برای بهبود اوضاع کشور چه اولویت‌هایی را باید در پیش بگیرد؟

عباس سلیمی‌نمین، فعال و تحلیلگر سیاسی درباره این موضوعات به «فردا» گفت: «اولین و مهم‌ترین وظیفه آقای رئیسی افزایش کارآمدی سیستم اجرایی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت در حوزه اجرا مشکلات متعدد دارد که باید تغییرات اساسی در آن ایجاد شود. حالا باید دید رئیس‌جمهور چه‌طور می‌تواند سیستم اجرایی را پر تحرک کند و کارآمدی لازم را به بخش اجرایی تزریق کند؟ او از یک سو باید تحرک لازم را به وجود آورد و از سوی دیگر بتواند پیگیر انجام امور باشد. اگر این دو باهم محقق شد، می‌توان انتظار بهبود شرایط را داشت».

او ادامه داد: «آقای رئیسی باید بر روح کار جمعی بیفزاید و سعی کند فاصله‌ها میان نیروهای سیاسی را کاهش دهد. در گذشته رقابت‌های نادرست، اختلافات بیهوده و بی‌اعتمادی‌های وسیعی میان نیروهای سیاسی از هر جناحی وجود داشت که آقای رئیسی می‌تواند این وضعیت را تغییر دهد و تعاملی سازنده به وجود بیاورد که البته در این مسیر تا همین‌ جای کار هم گام‌هایی برداشته است».

این تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: «اکنون نیمی از جامعه باور دارند که آقای رئیسی سلامت نفس دارد و برای انگیزه‌های شخصی وارد میدان نشده است. او می‌تواند از این نگاه برای وحدت جمعی استفاده کند».

او در پاسخ به این پرسش که آیا نیروهای سیاس رقیب هم با او تعامل می‌کنند یا خیر، اظهار کرد: «تعامل آنها بستگی به آقای رئیسی دارد. آنها که دیگر در قدرت نخواهند بود و این آقای رئیسی است که در موضع قدرت قرار دارد. او باید گام‌های بلندی برای تعامل با همه نیروهای سیاسی بردارد؛ البته نیروهایی که معتقد به نظام هستند و می‌خواهند در همین چارچوب اصلاحات انجام دهند. واقعیت این است که فاصله‌های غیرضروری زیادی میان طیف‌های سیاسی ایجاد شده است که باید کاهش یابد. بسیاری از اصلاح‌طلبان مردم را دعوت به مشارکت در انتخابات کردند و علی‌رغم تمام گلایه‌هایی که داشتند گفتند مسیر اصلاحات از صندوق آراء می‌گذرد که این یعنی آنها یک نظم قانونی و سیاسی برای تحقق خواسته‌هایشان را پذیرفته‌اند. حتما آقای رئیسی باید امثال احمدی‌نژاد که ساختار را قبول ندارند، نادیده بگیرد اما نمی‌شود همه کسانی که مثل ما فکر نمی‌کنند اما در چارچوب حرکت می‌کنند را کنار گذاشت».

سلیمی نمین‌ در پایان گفت: «من تصور می‌کنم خود آقای رئیسی هم روحیه‌ای تعامل‌گر در راستای تحقق اهداف ملی را دارد و همین جلسه‌ای که با مدیران رسانه‌ای اصلاح‌طلب داشت یک مانور تبلیغاتی نبود بلکه گامی در جهت رفع اختلافات و شکاف‌ها بود».

منبع: فردا

کلیدواژه: سلیمی نمین رئیسی آقای رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری صبح چهارشنبه در دومین جلسه شورای اطلاع رسانی در سال ۱۴۰۳ که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه خبر و رسانه و اهالی قلم گفت: در شرایطی که دشمن هر روز علیه کشور، نظام و ارزش‌های ما قلم می‌زند و توطئه می‌کند، خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم باید در خط مقدم این نبرد پاسخگوی توطئه‌ها باشند.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های اصحاب رسانه، با بیان اینکه خبرنگاری یعنی ذوق، سلیقه، علاقه، تیزبینی، حق گویی، حق جویی و تبیین حقایق و واقعیت‌هایی که در جامعه رخ می‌دهد، عنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، جنگ نرم و جهاد تبیین از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این وظیفه تک تک ما و اصحاب رسانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با تاکید بر ضرورت تشریح و تبیین خدمات و دستاوردهای نظام و مسؤولان در استان البرز اظهار کرد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنیم مردم به هر میزان پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و مشارکت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ به همان میزان دشمن ناامید و بر پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور افزوده می‌شود.

ولی پوری با اشاره به سیاه نمایی‌های دشمن در خصوص خدمات نظام در سطح کشور و استان البرز و با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه باید در مقابله با این سیاه نمایی‌ها قلم بزنند و تشریح و تبیین کنند، خاطرنشان کرد: چهار مؤلفه مطروحه از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات را به عنوان نصب العین خود قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در این راستا ۳۰ جلسه به منظور بررسی مسائل مربوط به انتخابات و تصمیم گیری در خصوص زیرساخت‌ها و مشکلات تصریح کرد: انتخابات به عنوان مهمترین رویداد سیاسی کشور، نماد مردم سالاری دینی و اقتدار و عزت مردم است و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. در این راستا اصحاب رسانه نقش بسزایی در حضور مردم پای صندوق‌های رأی دارند.

کد خبر 6100333

دیگر خبرها

  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • اطلاعیه|زمان تبلیغات انتخابات مجلس ۸ صبح فردا پایان می‌یابد
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی